NUODEMĖS TAISYKLĖ kulinarinė Kalėdinė Agnės Jagelavičiūtės laida



Kulinarinė Agnės Jagelavičiūtės laida apie meilę maistui ir ne tik… Laidoje Agnė nuosekliai parodo, kaip pagaminti kelis patiekalus šventiniam stalui ir duoda daug vertingų patarimų. Šios laidos receptai:

BUROKĖLIŲ SRIUBA
– kaulai
– svogūnai
– česnakai
– morkos
– batatai
– bulvės
– pankolis
– salierai
– druska
– lauro lapai
– pipirai
– šalavijas
– kuminas
– burokėliai
– rauginti kopūstai

ČESNAKINIS JOGURTAS SIUBAI
– natūralus jogurtas
– česnakai
– česnakų laiškai
– druska
– piprai

ĖRIUKO KUMPIS SU LENGVU BRUKNIŲ PADAŽU
– ėriuko kumpis (arba kiaulienos sprandinė)
– česnakai
– citrina
– žolelės (šalavijas, rozmarinas, kalendra, petražolės, čiobrelis, mėta)
– druska
– pipirai
– aštrus pipiras
– alyvuogių aliejus
– medus
– bruknės (šaldytos)
– džiovinti grybai
– aliuminio folija

BATATŲ KOŠĖ SU PARMEZANŲ
– batatai
– Vegeta
– pipirai
– sviestas
– grietinėlė (35%)
– parmezanas

SKUMBRIŲ UŽTEPĖLĖ
– skumbrė
– agurkai
– marinuoti agurkai
– svogūnai
– kaparėliai
– jalapenai
– pipirai
– krapai
– grūdėtos garstyčios
– majonezas
– kiaušiniai

BRIUSELIO KOPŪSTAI IR ŠVIEŽI ŽIRNELIAI SU CITRINA
– briuselio kopūstai
– žirneliai su ankštimis
– citrina
– druska
– pipirai
-alyvuogių aliejus

Kiti Agnės Jagelavičiūtės projektai ir gyvenimas:

Pagrindinis


https://www.instagram.com/agne_stiliusos/

Dėl reklamos Youtube kanale kreipkitės:
reklama@jagelaviciute.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.