"Obuolinis švelnumas" ("Яблочная свежесть")



Kremas (galima paruošt iš vakaro):

500 g obuolių (supjaustyti gabaliukais)
1/2 citrinos sulčių
Patroškinti 5 min.
(Mano obuoliai saldiniai. Ėmiau visą citriną)
Suberti 100 g cukraus ir troškinti dar 15 min. Sutrinti iki tyrelės.
Įmaišyti 100 g sviesto. Po to 200 g grietinės, vanilinio cukraus.
Uždengti plėvele ir mažiausiai 3 val laikyti šaltai.

Tešlai:
240 g miltų
125 g sviesto
1,5 a.š. kepimo miltelių
vanilinio cukraus
Sutrinti iki smulkių trupinukų.
Įmaišyti suplaktą 1 kiaušinį su 100 g cukraus.
Gaunasi lipni tešla. Įvyniot į plėvelę ir dėt šaltai 1 val.
Tešlą padalinti į 6 dalis, iškočioti. Iškept 200*C apie 7 min. Apipjaustyti 18 cm apskritais lakštais. Sutepti kremu.

https://www.facebook.com/gudeshobis
Dariau pagal https://www.gdetort.ru/blog/tutorials/tort-yablochnaya-svezhest
Muzika https://freemusicarchive.org/music/Scott_Holmes/inspiring-background-music/soft-inspiration

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.